Signe Storgaard, Caster og mor til Asta på 6 og Sirius på 4

Vi har to børn, der ofte pludselig bliver energiske og skruer op for drillerierne hen mod aftentiden.

Vi har lånt den ene ‘sådan får du dit barn til at sove bog’ efter den anden og ofte er det bare os forældre, der ender med at sidde og gabe. Og nu har vi så prøvet en massage og hørt godnatmeditationen fantasiøen fra Sunde unger.

Asta på seks år startede med at høre fantasiøen en eftermiddag, hvor jeg lige skulle afprøve den. Hun var optaget af den og sad helt roligt og lyttede. Anden gang jeg afspillede fantasiøen for vores datter, gik der allerhøjest et par minutter før hun faldt i søvn. Det er ren magi. Stemmen, der læser historien er så fin, god og ren – man bliver glad og afslappet af at lytte til den. Det er en form for ‘feelgood shower’ – og det er dejligt at ens barn falder i søvn med følelsen af et smil på læben.’

Et par dage senere prøvede jeg massagen, og dét var et hit. Utrolig så lidt der egentlig skulle til, før hun blev fuldstændig afslappet i kroppen. Sirius, vores søn på fire år grinede i starten da jeg begyndte på massagen – han syntes det killede. Men også han faldt ned og endte med at ligge helt roligt. Begge unger er blevet glade for den, og vi benytter den også hvis de bare trænger til at slappe af og komme ned i gear.