Sara Sivertsen, journalist og mor til to drenge på 6 og 4 år

Før Sunde Unger:
Vi fandt Sunde Unger relevant, fordi vi forældre godt kunne bruge nogle konkrete “redskaber” til at hjælpe vores drenge med at finde ro uden at lave en aktivitet – og hjælpe dem med at sætte ord på deres følelser. Vi ville også gerne være bedre til at finde på alternativer til ‘skæld ud’, når sådanne situationer opstår…

I materialet fra Sunde Unger kommer Louise og Lise med konkrete ideer til genkendelige hverdagsproblemer hos travle børnefamilier – idéer til hvordan man kan styrke ens barns selvværd, sunde vaner og kropsbevidsthed. De gør det på en ikke dømmende måde, og de har den rette pondus og viden til at give råd videre pga. deres baggrund og erfaring. De inspirerer uden at være belærende.

Der er en rigtig fin og afbalanceret blanding mellem forskning, øvelser og gode konkrete ideer til respektfuld kommunikation mellem barn og voksen. Øvelserne til børnene er så fine, og mine drenge kan godt lide dem. Især aftenmassagefilmen er blevet brugt flittigt. Det må klart siges at være drengenes favorit, og de plager ofte om massagen inden sengetid.