Nora, mor til to piger på 2 og 5 år

Vi er vilde med nærværspakken fra Sunde Unger. Jeg synes virkelig, at det er spændende og meget varieret. Og så er det lettilgængeligt og anvendeligt.

Her til aften prøvede vi årstidsmassagen, og det var et kæmpe hit!!!! Jeg kunne sagtens massere to børn på samme tid, og især min ældste datter var helt salig og lå bare og nød det. Hendes kommentar var ‘igen igen’. Og da jeg spurgte hvad der havde været det bedste så svarede hun bare ‘det hele’.

Opbygningen med de mindre moduler med forskellige filer, og den lille e-bog er utrolig overskueligt, inspirerende og indbydende. Og samtidigt er der virkelig meget og brugbar info i bogen. Jeg er vild med de konkrete forslag til aktiviteter, og også at I følger op med forslag til, hvordan man fastholder nærværet, efter man er færdig og skaber et fælleskab omkring det.

Jeg testede selv farvemeditationen søndag aften. Den var fantastisk og den ro den gav mig sad i mig i et helt døgn efter, og jeg tror, at det var medvirkende til at proceduren på job kørte som smurt.

Vi er også vilde med meditationen med ‘den lille ubåd’. 2 gange i træk både i dag og i går og på opfordring fra begge piger ❤️